Luxe vlondervloer

Maak jouw evenement compleet met onze luxe vlondervloer! Perfect voor onder onze stretchtenten. Een stijlvolle en praktische oplossing voor elke gelegenheid.

Waarom Kiezen voor Onze Luxe Vlondervloer?

  • Elegante Afwerking: Onze vlondervloer voegt een luxe uitstraling toe aan jouw evenement, waardoor het er professioneel en verzorgd uitziet.
  • Comfortabel en Stabiel: De vloer biedt een stevige basis, ongeacht het terrein, en zorgt voor een comfortabele ervaring voor al je gasten.
  • Eenvoudige Installatie: Onze ervaren team zorgt voor een snelle en zorgeloze installatie, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke details van je evenement.

Prijs:

  • €5 per m2 inclusief plaatsing en btw
  • €2,5 per m2 zelf geplaatst incl btw
stretchtent huren Oost Vlaanderen vlondervloer
stretchtent huren Oost Vlaanderen vlondervloer
stretchtent huren Oost Vlaanderen vlondervloer
stretchtent huren Oost Vlaanderen vlondervloer

Stretchtent Verhuur Waasland is uw toegewijde partner voor het leveren van kwalitatieve stretchtenten, tentvloeren en terrasverwarming. Wij streven ernaar om uw evenementen onvergetelijk te maken met onze premium verhuuroplossingen. Neem contact op voor persoonlijk advies of een offerte op maat.

©Auteursrecht. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.